Virksomhedskaffe

Kaffevogn

Virksomhedskaffe

Kaffekværnens kaffebarer er 100 % omkostningsfri for virksomheden, og selvom pladsbehovet er lille, er tilfredsheden stor. Kaffebaren er den mest populære af vores inhouse løsninger – og med god grund. Når Kaffekværnen bliver en fast bestanddel af virksomheden, er vores erfaring, at den hurtigt bliver en ideel platform for både møder, kundekontakter og i sociale sammenhænge.”Kaffekværnens kaffebar er perfekt til korte uformelle møder, og til at modtage gæster på en god måde.”
Miriam Hvidt, Direktør Jura og Regulering TDC

Vores dygtige baristaer yder en god service og serverer friskristet fairtradekaffe af eget blend samt det bedste indenfor chai, kakao og the. Menuen kan desuden tilpasses virksomhedens specifikke ønsker.

Vores faste løsninger er nemme at etablere, og vi håndterer alt det praktiske. Vi har desuden en uforpligtende og gratis test-periode på op til 30 dage, så kaffeeffekten kan afprøves på virksomheden. Vi benytter vores kaffecykler i testperioden.

”En kaffebar fra Kaffekværnen er en gratis måde at øge medarbejdertilfredsheden på. Kaffebaren signalerer overskud over for husets gæster og bidrager positivt til virksomhedens image.”
Søren Meisling, Partner Bech-Bruun

En kaffepause hos Kaffekværnen indebærer ikke alene den lækreste fairtrade kaffe, men også overskud og glæde blandt dine medarbejdere.

Kaffevogn